Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Villanyszerelés ügyelet képes leírás - Ügyelet - non stop.tlap.hu
részletek »

Villanyszerelés ügyelet - Ügyelet - non stop.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ugyelet.tlap.hu » Villanyszerelés ügyelet
Keresés
Találatok száma - 5 db
Alarm Vill

Alarm Vill

Tapasztalt barátságos szakembereink készséggel vírják hívását. Minősített profi szakemberünk a lehető legrövidebb időn belül a helyszínre érkezik, hogy önnek a lehető leghamarabb megoldódjon a probléma.

Elektrodirekt

Elektrodirekt

Szolgáltatásaink szerves részét képezik az er˜s, és a gyengeáramú rendszerek teljes körˆ villamos kivitelezése. Üzleti céljaink a megrendel˜k igényeihez igazodva a legrövidebb id˜ alatt a legkorszerˆbb technikával és gépi eszközökkel, kiválóan felkészített szakemberekkel kifogástalan munkavégzés biztosítása.

Karadin Villany

Karadin Villany

90 perces kiszállással vállalunk villanyszerelési és vízszerelési gyors szolgálati munkákat a nap minden időszakában. Bojler szerelés, javítás, vízkőmentesítést. Lakások, házak teljes generál villanyszerelését 5 éves garanciával és határidőn belül teljesítjük. Felmérésünk és kiszállásunk díjtalan! Szaktanácsadást is kérhet tőlünk, melyben szívesen állunk a rendelkezésére. A további információkért vagy árajánlatért kérem látogasson el honlapunkra vagy telefonon érdeklődjön.

Panel villanyszerelés

Panel villanyszerelés

A korábbi gárda fiatalabbik tagja kivándorolt, idősebbik tagja pedig csalási vállalkozásként tovább működteti. Vállajuk panel lakások teljes körű villamoshálózat felújítását Budapesten és környékén, ingyenes szemlével és kiszállással. Segítünk továbbá a felmerült apró hibák javításában, megoldásában, a 11. és 22. kerültekben azonnal. További információ oldalunkon.

villanyszerelő azonnal

villanyszerelő azonnal

A villanyszerelés olyan munkálat, amelyre minden háztartásban szükség lehet időnként. Való igaz, hogy szakmunka lévén csak szakértelemmel rendelkező ember végezhetne villanyszerelést, a gyakorlatban egy villanyégő cseréjéhez mégsem hívhatunk mestert. A villanyszerelés nem ördöngösség, megtanulható, viszont mindenkinek tisztában kell lennie az ismeretei mértékével. Aki ma tart először a kezében fáziskeresőt, az ne fogjon neki egy villanytűzhely bekötésének!

Tuti menü