Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Sofőrszolgálat ügyelet képes leírás - Ügyelet - non stop.tlap.hu
részletek »

Sofőrszolgálat ügyelet - Ügyelet - non stop.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ugyelet.tlap.hu » Sofőrszolgálat ügyelet
Keresés
Találatok száma - 6 db
Elegancia Soforszolgálat

Elegancia Soforszolgálat

Sofőrszolgálat 0-24ig, az év minden napján. Cégünk azért jött létre, hogy Önt biztonságban a megadott címre szállítsuk.Ne mondjon nemet, egy céges vacsorára, esküvői meghívásra és egy jó bulira a haverokkal. Tehát ha Ön úgy dönt, nem szeretne a volán mögé ülni, és figyelembe tartja a Zero Toleranciát, hívjon bizalommal, számíthat ránk a nap 24 órájában. Az otthoni fogadtatás szívélyességét mi sem tudjuk garantálni, de a biztonságos hazajutást tapasztalt, megbízható sofőrjeink igen! Hívástól számított max. 30 percen belül az Ön által megadott kiindulási címre megérkezünk Budapesten belül.

Európa Sofőrszolgálat

Európa Sofőrszolgálat

Az Európa Sofőrszolgálatot hét egyszerű alapelv köré szerveztük, amelyeket a cégérünkben látható hét csillag is reprezentál. Ezek az alábbiak: Megbízhatóság, Minden hozzánk érkező hívást fogadunk és a leadott rendeléseket teljesítjük, Rugalmasság, Valóban 0-24 óráig terjedő szolgáltatást nyújtunk, Kiszámíthatóság Nyilvánosan meghirdetett vagy előre egyeztetett tarifáinkon utólag nem módosítunk, Biztonság Kizárólag több tesztvezetésen átesett, megfelelő képességű sofőröket alkalmazunk, Pontosság Késedelem esetén a várakozási díjnak megfelelő árengedményt nyújtunk, Elszámolhatóság, Ügyfeleink kérésére a fuvart követően azonnal áfás számlát állítunk ki, Minőség Az alapelvek érvényesülését folyamatos belső minőségbiztosítással garantáljuk Ezen elvek mentén hosszú távú, kölcsönösen előnyös kapcsolatok kiépítésére törekszünk annak érdekében, hogy utasaink minden esetben az általuk elvárt színvonalú szolgáltatásban részesüljenek. Ennek megfelelően visszatérő ügyfeleink számára folyamatos kedvezményeket biztosító törzsutas-programot indítottunk.

Fix sofőrszolgálat

Fix sofőrszolgálat

Munkatársaink a nap 24 órájában rendelkezésére állnak, hogy saját gépkocsiján, kedvező áron szállítsák önt haza. 30 perces kiszállási idővel dolgozunk Budapest területén. Áraink fix tarifáuk. Cégeknek emailben adunk árajánlatott. Bővebben a weboldalunkon informálodhat.

Jósofőr Sofőrszolgálat

Jósofőr Sofőrszolgálat

Egy fárasztó munkanapon van túl? Autóval indult kikapcsolódni, de inna egy pohárral? Megbízható, tapasztalt sofőrjeink rendelkezésére állnak a nap 24 órájában, hogy Ön kényelmesen és biztonságban hazajusson Budapest és környéke bármely pontjáról. További szolgáltatásaink: futárszolgálat, személyi sofőr. Személyi sofőrszolgálatunk lehetővé teszi ügyei intézését saját autójával. Jó megjelenésű, udvarias kollégáinkra rábízhatja magát. Fontos csomagot, küldeményt, esetleg ajándékot szeretne küldeni? Segítségünkkel gyorsan és pontosan juttathatja el a címzetthez a hét minden napján, akár ünnepnapokon is.

Pannonsofőr Sofőrszolgálat

Pannonsofőr Sofőrszolgálat

Pannonsofőr Sofőrszolgálat, sofőrsegély 0-24-ig. Ha a kívánt indulási vagy érkezési pontot nem találja a tarifakalkulátorban vagy a táblázatokban, akkor kérjük hívja diszpécserünket. Kitérő esetén külön díjat számítunk fel, amennyiben az indulás és érkezés közötti legrövidebb úttól eltérő az útvonalterv. A kitérő összegéről, kérjük egyeztessen diszpécserünkkel.

Sofőrszolgálat Budapesten

Sofőrszolgálat Budapesten

Cégünk 2005- ben kezdte meg működését, első sorban a hazai nappali sofőrszolgáltatás területén. Sofőrszolgálat immár 0-24 ig. Sofőrbérlés: hosszútávra és rendezvényekre. Flotta mozgatás: kis és középvállalatoktól a multinacionális cégekig.

Tuti menü