Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Rendőrség képes leírás - Ügyelet - non stop.tlap.hu
részletek »

Rendőrség - Ügyelet - non stop.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ugyelet.tlap.hu » Rendőrség
Keresés
Találatok száma - 4 db
Független Rendőr Szakszervezet

Független Rendőr Szakszervezet

A Police Caritas Alapítvány Kuratóriumának nevében tisztelettel és szeretettel köszöntöm alapítványunk internetes oldalán. Alapítványunk elsődleges célja a rendőri hivatás teljesítése során életüket vesztett kollegák kiskorú gyermekeinek és családtagjainak támogatása, valamint a rendőrség szociálisan hátrányos helyzetben levő tagjainak, nyugdíjasainak és hozzátartozóinak segélyezéssel és egyéb kedvezmények biztosításával történő megsegítése. Budapest volt rendőrfőkapitányaként tudom, hogy az állami költségvetés sajnos nem biztosít elegendő forrást a rendőrségi alkalmazottak és hozzátartozóik támogatására. A szakmai vezetésnek elsődlegesen a közrend és közbiztonság fenntartására kell fordítania a rendelkezésére álló pénzeszközöket, egyéb célokra pedig csak a maradvány elv' alapján jut.

Rendőrségi ügyelet- Kerekegyháza

Rendőrségi ügyelet- Kerekegyháza

Kerekegyházi rendőrségi ügyelet. Ha bármilyen jellegű problémája adódnának Kerekegyházán ami rendőrséi feladat körébe beletartozik, hívja a Kerekegyházi rendőr kapitányságot. Rendőrségi ügyeletünk éjjel és nappal elérhető, hogy minden lakos maximális biztonságban tudjon lenni.

Roma rendőrök országos egyesülete

Roma rendőrök országos egyesülete

Ezen a honlapon egyesületünk céljait, tevékenységét ismerheti meg. Sokan és sokféleképpen értelmezik azt a tényt, hogy a roma származású rendőrök és szimpatizánsaik egy társadalmi szervezetbe tömörültek. Nem volt semmi hátsó szándékunk! Nem akarjuk magunkat önként szegregálni és nem akarunk létrehozni 'roma rendőrség'-et sem! Egyszerűen hisszük azt, hogy tevékenységünk hozzásegítheti a társadalom egy részét ahhoz, hogy másképp ítéljék meg a cigány embereket. Főként ne általánosítsanak és ha még oly nehéz is, negatív tartalmú előítéletek nélkül tekintsenek azokra, akiket még nem ismernek! A rendőrség és a cigányság között létre kell hozni egy, úgynevezett civil hidat, ami a későbbiekben elősegíti a megértőbb kommunikációt. Ennek a hídnak szeretnénk első pillérei lenni becsülettel, tisztességgel, az igazságosságba vetett hitünkkel.

XV. Kerületi Rendőrkapitányság

XV. Kerületi Rendőrkapitányság

Térkép, hogy könnyen, gyorsan és egyszerűen megtalálja: XV. Kerületi Rendőrkapitányság, Ügyfélfogadás: hétfő 8.30 - 12.00 óráig, 13.30 - 15.30 óráig szerda 8.30 - 12.00 óráig csütörtök 8.30 - 12.00 óráig, 1152 Budapest, XV. kerület, Széchenyi tér 5 Budapest

Tuti menü