Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Orvosi ügyelet Budapest képes leírás - Ügyelet - non stop.tlap.hu
részletek »

Orvosi ügyelet Budapest - Ügyelet - non stop.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ugyelet.tlap.hu » Orvosi ügyelet Budapest
Keresés
Találatok száma - 6 db
Baleseti Orvosi Ügyelet hétvégén is

Baleseti Orvosi Ügyelet hétvégén is

A hét minden napján, így a hétvégén is 08.00 és 20.00 óra között Baleseti ügyelettel és ambuláns ellátással várjuk budapesti rendelőnkben. Sorban állás és várakozás nélkül, gyorsan és szakszerűen ellátjuk sérülését. Végtag törésekkel, ficamokkal, zúzódással, derék vagy hát fájással, vágásos sérülésekkel érdemes felkeresnie bennünket. Nagy tapasztalattal rendelkező szakorvosok, traumatológusok, folyamatos jelenléttel várják a betegeket a rendelőben. Rendelőnk a sérülések ellátásához minden szükséges modern eszközzel el van látva. Bármilyen egészségügyi problémájával keressen bennünket elérhetőségeinket, ha tudunk segítünk!

Éjszakai Orvosi ügyeletek

Éjszakai Orvosi ügyeletek

Budapesti orvosi ügyeletek, akik ha kell éjszaka folyamán is a segítségünkre tudnak lenni. Akár melyik Budapesti kerületben is lakik, itt megtalálja az otthonához legközelebb eső orvosi ügyeletett és elérhetőségeket is egyaránt. Akár telefon hív segítséget akár személyesen keressi fel orvosi ügyelet.

Fehér Dental Fogászat Budapest

Fehér Dental Fogászat Budapest

Ön is fél a fogorvosi kezeléstől? Nincs egyedül, mert az emberek jelentős százaléka rendelkezik ezzel az érzéssel. Mit gondol, mi változtatná meg ezt az érzést? Mi úgy véljük, hogy a szakmai tudás és a légkör a legfontosabb tényező a betegeink számára. Igyekszünk kellemes légkört teremteni és szakmai tudásunkat folyamatosan fejleszteni, valamint modern fogorvosi eszközökkel dolgozni. Nálunk tehát nem kell tartani a fogászati beavatkozástól, mert a felsoroltakon kívül biztosítjuk a gyors és fájdalommentes kezeléseket. Fogászatunk Budapest X. kerületében található az Örs vezér téren.

Fogászati ügyelet

Fogászati ügyelet

Fogorvosi rendelő szolgáltatásaink: Magán hétvégi fogorvosi ügyelet Budapesten, hétvégi fogászati ellátás, szombaton és vasárnap is nyitva. Hétvégén, ünnepek alatt és munkaszüneti napokon is magán fogászati ügyelet-et tartunk Budapesten. A hét minden napján (hétvégén is) reggel 8 órától este 21 óráig állunk betegeink rendelkezésére. Kedvező fogászati árak mellett magas szakmai színvonallal és korszerű fogászati technológiával várjuk betegeinket. Esztétikai és konzerváló, preventív fogászat, gyermek fogorvos, fogágybetegségek kezelése. Fájdalommentes foghúzás, gyökérkezelés megbízható és erős érzéstelenítéssel (Ultracain). Fogorvosi állapot felmérés és fogászati szaktanácsadá, szájrák szűrés Gépi - rendelői fogfehérítés (Litex 686 Plasma lámpa) vagy otthoni fogfehérítés. Fogszabályozás - fogorvos Budapesten, fogékszer. Orálkamera, Fogászati Digitális Röntgen, Digitális Apex Lokátor.

Fül- orr- gégészet

Fül- orr- gégészet

Miben próbálok többet nyújtani egy fül-orr-gége szakorvosi rendelőhöz képest? Van idő nyugodtan, barátságosan megvizsgálni a beteget és megbeszélni a probléma hátterét, közösen eldönteni, hogy milyen megoldások jönnek szóba, ezek közül melyiket érdemes választani. Általános orvosi és gyermekgyógyászati tapasztalatom, ebből adódó 'belgyógyászati szemléletem' eltér a legtöbb orr-fül-gégész szemléletétől. Minden esetben barátságos gyógymódot keresek, műtétet csak akkor javaslok, ha - az ésszerűség határain és a bizonyíthatóan hatásos orvostudományon belül - minden más lehetőséget kimerítettünk. (Külföldi betegeimtől sokat tanultam ezen a téren.) Igyekszem szinte folyamatosan elérhető lenni. Mivel otthonomban rendelek, sürgős esetben általában szinte azonnal tudom fogadni a fájdalomra panaszkodó pácienst. Ha - nagyon ritkán - szükséges, akár naponta is tudom ellenőrizni a betegség alakulását, hétvégén sem kell az fül-orr-gége-ügyeleten többórás várakozás után ismeretlen orvoshoz fordulnia annak, akit hét közben én kezeltem. Ez a lehetőség nyugodtabbá teszi a beteget és a kezelő orvost egyaránt. Mindketten higgadtabban tudjuk felmérni a helyzetet: ha fennáll a bizalom, van idő a kezelés eredményességét kivárni. Indokolt esetben házhoz is megyek

Ménesi Pszichoterápiás Rendelő

Ménesi Pszichoterápiás Rendelő

Életünk során időnként mindnyájan nehézségekbe ütközhetünk. Vannak helyzetek, amikor úgy érezzük, a Himalája tornyosul előttünk. Egyes emberek ilyenkor megtorpannak, talán nem is mennek tovább. Mások maguk vágnak neki, egyedül próbálkoznak. És vannak, akik hegyi vezetőt fogadnak. A jó terapeuta olyan, mint egy hegyi vezető. Senkit sem képes átcipelni a hegyén, de segíteni tud az átjutásban.

Tuti menü