Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ügyelet - non stop linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Ügyelet - non stop képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: ugyelet.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 121 db
0-24 Duguláselhárítás

0-24 Duguláselhárítás

Duguláselhárítás Budapesten és környékén, gyors kiszállással, kedvező árakkal. Munkáinkat jó minőségben és korrekt árakon vállaljuk! Budapesten összes kerületben, valamint Pest megyében is vállalunk duguláselhárítást és csatornatisztítást. Hívjon bizalommal! Dugulással kapcsolatos problémák biztos, szakszerű, precíz és higiénikus megoldása érdekében érdemes szakemberhez fordulni!

0-24 Zárcsere

0-24 Zárcsere

Több Zárcsere esetén Kedvezménnyel! Zárcsere ügyeleti jelleggel non-stop. Cégünk működési elve partnereink és a mi számunkra is előnyős. Azon dolgozunk, hogy minőségi és igényes szolgáltatást nyújtsunk a megrendelőinknek! Minden ügyfelünk biztos lehet abban, hogy magas színvonalú szolgáltatást kap.

0-24 Zárszerviz Csongrád megye

0-24 Zárszerviz Csongrád megye

Non-stop zárszerviz Szegeden és Csongrád megye egyéb területein. Szeretné otthonát biztonságosabbá tenni? Esetleg kinnrekedt, elveszett a kulcsa vagy zárai javításra szorulnak? Segítünk. Gyorsaság és megbízhatóság. Ha sürg?s, ezen a számon azonnal elérhet bennünket: ajtózárak kinyitása, biztonsági zárak szerelése, javítása, beépítése, hevederzárak szerelése, gyártása hevederzárak javítása, azonos zárlatú f? - és vezérkulcsos rendszerek kialakítása, olajfékek szerelése, forgalmazása, társasházak teljeskör? karbantartása, lakatos és szerkezet-lakatosmunkák páncélszekrénye k nyitása, javítása, kulcskészítés, ablak-és erkélyzárak javítása, betörés utáni helyreállítás, elektromechanikus zárak, síkmágnesek szerelése, forgalmazása, roncsolásmentes nyitás a lehet?ségek szerint

24 órás zárszerviz- Ráckeve

24 órás zárszerviz- Ráckeve

Fő üzletcélunk, hogy ügyfelünk biztos legyen abban, hogy szakszerűen elvégzett munkát kapott versenyképes és megfizethető áron! Átfogó szolgáltatást nyújtunk az év 365 napján, 24 órán keresztül, eleget téve minden kérésnek, legyen az házhoz hívás, vagy a személyes biztonság ügye. Cégünk napközbeni, esti, hétvégi és szünnapi szolgáltatási díjtételei, házhoz hívás esetén minden esetben alacsonyabbak, mint a konkurenciáé. Akár egyéni, akár üzleti ügyfelünk, mindenképpen találunk megoldást az Ön számára. A szükségtelen költségeket azzal küszöböljük ki, hogy közvetlen a járműveinkből dolgozunk. Ez teszi továbbá lehetővé azt is, hogy ezek a megtakarítások megjelenjenek az ügyfeleknek kínált alacsony árainkban.

A-Z-ig szigetelés Budapest, Pest megye non stop.

A-Z-ig szigetelés Budapest, Pest megye non stop.

Az általunk végeztethető szórt purhab technológia lehetőséget biztosít, hogy olyan maximális víz-, hő-, és hangszigetelést érjünk el, mely ellenáll az idő, és időjárás viszontagságainak, és nagyságrendileg hasonló költségvonzattal jár, mint a megszokott módszerek. Szigeteléstechnikánk fajtái: A poliuretán szigetelőhab (PUR hab) melynek felvitele nem igényel hosszas előkészületeket, szinte bármilyen felületen megtapad. Száradási ideje csupán néhány perc. Az anyag könnyen formázható, önmagában színezhető, vagy vakolható, újra festhető. Ellenáll a vegyi anyagoknak, nem lép velük kémiai reakcióba, és rendkívül jó tűzálló. A poliurea egy tökéletes bevonat, burkolat és hézagtömítő technológia. Leggyakrabban vízzáró bevonatként, korrózióvédelemre valamint kopásálló felületekhez használják. Nagy fizikai ellenálló képessége miatt extrém igénybevételű felületekre is alkalmazható. Tömör műanyag, mely csúszásmentes, tökéletesen vízálló, és vízzáró, ellenáll a legtöbb kémiai anyaggal szemben. Fizikai tulajdonságait megtartja szélsőségesen kiugró hőhatások mellett is. A két komponens keveredését követően pár perc alatt szárad.

Ablak üvegmester

Ablak üvegmester

Lakossági és közületi üveges gyorsszolgálat: Vállaljuk minden féle épület-üvegezést, fehér-szines katedrál, savmaratott, reflexiós, dróthálós üvegekkel, helyszíni kiszállással. Hő- és hangszigetelt üvegek: A hagyományos hőszigetelt üvegeken kívül fokozottan hőszigetelő üvegek forgalmazását és beépítését vállaljuk! Erkélyüvegek cseréje: Törött erkélyüvegek cseréje, biztosítók támogatásával! Munkatársunk méretfelvétele után, elküldjük önnek a /e-mail/ nyomtatható árajánlatot amellyel a biztosítási társaságuk felé kárigényüket jelezhetik.

Ablaküvegezés

Ablaküvegezés

Üveges gyorsszolgálat munkaidő után ill. hétvégén ügyelet. Lakossági, közületi szolgáltatások (ablak, ajtó, kirakat,portál, erkély,lépcsőház, bel és kültéri nyílászárók stb. üvegezése ) Tükrök méretre szabása, csiszolása, fazettázása, formára vágása egyedi igények szerint is. Tükör színeink: ezüst, bronz,zöld, kék. Beltéri nyílászárók üvegezése katedrál , homokfújt, savmart üvegekkel.

Ajtónyitás

Ajtónyitás

Ajtónyitás szakszerűen az év minden napján, ajtónyitás roncsolásmentesen szakértelemmel, ajtónyitás kedvezményel Budapest egész területén ünnepnapokon is. Díjtalan kiszállás Budapesten! Ajtónyitás során igyekszünk a legkevesebb kárt tenni, költséghatékonyan dolgozni. A roncsolás mentes ajtónyitás azt jelenti,hogy ajtaja nem sérül. Az ajtónyitást érdemes szakemberre bízni.

Ajtónyitás zárnyitás

Ajtónyitás zárnyitás

Az ajtónyitás nem várhat, mivel olyan legtöbbször váratlan helyzetben válik szükségessé. A meghibásodott zárszerkezet akár erőszak következtében akár véletlen folytán, különleges zárbetét nyitási technikákkal megnyitásra kerül. Az ajtónyitás lényegileg egyfajta akadálymentesítés, mely során a zárbetétet legalább néhány másodpercre működőképessé tesszük, hogy a zárnak a nyelve kiugorjon a helyéről. A zárnyitásként is ismert ajtónyitás, mentesítik Önt az izgalmaktól, felszabadít lelkileg, hiszen mindenki stresszel ha saját tulajdonához nem tud hozzáférni, valamilyen nem várt okból.

Hirdetés
Ajtózár szerelés

Ajtózár szerelés

Ajtózár szerelés lényege, hogy az ajtónk ellenálljon az illetéktelenek. Hogy megvédje lakásunkat a behatolásoktól. Az ajtónk védelme attól függ milyen minőségű ajtózárat szereltetünk be lakásajtónkba és hogy, ajtózár szerelés milyen precizitással van elvégezve. A legtöbb betörések azért történhetnek meg, mert nem vagyunk elég igényesek az ajtózár szerelés területén. Sokkan megelégszenek a pici pénzért kapható ajtózárakkal, és elvárják ettől a zártól, hogy megvédje otthonukat. Ha ajtózár szerelés probléma merül fel, minden esetben szakember segítségét kell kérni, mert csak így tudjuk biztosítani azt, hogy a bethatolók ne tudjanak bemenni lakásunkba.

Ajtózár szervíz

Ajtózár szervíz

Sürgősségi zárszerelés, S.O.S. ajtónyitás, betörésvédelem, lakatosmunkák, pajzs-, hevederzár felszerelés, 0-24-ig betörés utáni helyreállítás, gépkocsi nyitás... Non-stop gyorsszolgálat! Elromlott a zár? Kezd akadni? Illetéktelennek is lehet kulcsa? Biztonságban szeretné tudni otthonát? Ne várjon, előzze meg a bajt! Hívja non-stop ügyeletünket!

Alarm Vill

Alarm Vill

Tapasztalt barátságos szakembereink készséggel vírják hívását. Minősített profi szakemberünk a lehető legrövidebb időn belül a helyszínre érkezik, hogy önnek a lehető leghamarabb megoldódjon a probléma.

Áramszolgáltató minősítéssel

Áramszolgáltató minősítéssel

A villanyszereléshez mindenki ért, szokták mondani az önbizalommal jól ellátott önjelölt mesterek. De a helytelen szerelés tüzet vagy áramütést okozhat. Ami komoly anyagi káral, vagy sújos balesettel járhat. A villamos munkákat mindig bízza szakemberre! A lakossági villanyszerelés területén a következő szolgáltatásokkal tudunk ügyfeleink rendelkezésére állni: kivitelezés: társasház, családi ház, lakás, iroda, műhely, nyaraló, egyéb épület teljes villamos kivitelezése, karbantartás: társasházakban, egyéb épületekben rendszeres villamos karbantartás, egyedi világítási megoldások tervezése és kivitelezése, otthon automatizálás, intelligens otthon felülvizsgálatok: érintésvédelmi felülvizsgálat gázkazán beüzemeléshez, EPH nyilatkozat, kazán és fűtés vezérlések, háztartási ventilátorok, hibaelhárító ügyelet: sürgős esetben 0-24 óráig hívható hibaelhárító ügyelet.

Autó segélyszolgálat Budapest

Autó segélyszolgálat Budapest

Autómentés Budapesten: ezt az oldalt jól jegyezd meg, mert bármikor szükséged lehet egy technikai autómentőre! Nem hiszed? Mit csinálsz, amikor rájössz, hogy bezártad a slusszkulcsod az autóba, vagy hiába indítod, meg se moccan a motor? És ha a puszta közepén lemerült az aksid? Vagy sietnél a gyerek úszóversenyére, de a kormányzár leszerelhetetlenné vált? Ne ess kétségbe, és ne törd be a szélvédőt, inkább hívd a technikai autómentőt! Budapest bármely részén is legyél, az autómentő legfeljebb egy órán belül ott lesz, és megoldja a problémád. Autómentés, technikai gyorsszerviz már Pest megyén kívül is, 0-24-ben.

Autómentés - Autószállítás

Autómentés - Autószállítás

Autómentő vállalkozásunk közel húsz éve működik, célunk, hogy biztonságosan precízen eljuttassuk az Ön nem működő járművét az Ön által megjelölt helyszínre. A nap bármely szakában segítségére tudunk lenni, még ünnepnapokon is! Autómentő eszközeink korszerűek, a nap minden percében indulásra készen állnak. Vállalunk külföldről való autómentést is, mindegy, hogy milyen okból vált közlekedés képtelenné az Ön járműve. Célunk, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek a szállítás pontosságával és precízségével, ezért megfizethetően és gyorsan végezzük az autómentést. Minden autómentő kollégánk szakképzett és hatalmas gyakorlattal és tapasztalattal rendelkezik autószállítás terén.

Autómentés 0-24 | Rétfalvi Autómentő

Autómentés 0-24 | Rétfalvi Autómentő

Cégünk az Autómentő Rétfalvi Veszprémi székhelyű vállalkozás. Személy szerint Rétfalvi Károly autószerelő, autóversenyző 1982 óta foglalkozik autómentéssel, autószállítással és segélyszolgálattal. Vállalkozásunk létrehozását elsősorban az motiválta, hogy az akkori állami autószerviz (AFIT) autómentőjét munkaidőben is nehéz volt mozgósítani, munkaidő után, hétvégén, ünnepnapokon pedig egyszerűen lehetetlen. Ezért vállalkozásunkat ezzel a szlogennel indítottuk, és immár 30 éve, a mai napig eszerint dolgozunk: RÉTFALVI AUTÓMENTŐ ÉJJEL-NAPPAL, MUNKASZÜNETI NAPOKON IS! Szolgáltatásaink: autómentő, autómentés, hajószállítás, autószállítás, motorszállítás, gépszállítás, targoncaszállítás, traktorszállítás, segélyszolgálat

Autómentés, Kamion mentés

Autómentés, Kamion mentés

Az alábbi tevékenységeinkkel non- stop elérhetőséggel állunk rendelkezésére: Autóbérlés, karosszériajavítás, autójavítás, autószerviz, hajószállítás, gumiszerelés és javítás, kamionmentés, autógumi gépszállítás, autókölcsönzés, gépjármű kárrendezés.

Tuti menü