Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Javítási ügyelet Budapest képes leírás - Ügyelet - non stop.tlap.hu
részletek »

Javítási ügyelet Budapest - Ügyelet - non stop.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ugyelet.tlap.hu » Javítási ügyelet Budapest
Keresés
Találatok száma - 8 db
A-Z-ig szigetelés Budapest, Pest megye non stop.

A-Z-ig szigetelés Budapest, Pest megye non stop.

Az általunk végeztethető szórt purhab technológia lehetőséget biztosít, hogy olyan maximális víz-, hő-, és hangszigetelést érjünk el, mely ellenáll az idő, és időjárás viszontagságainak, és nagyságrendileg hasonló költségvonzattal jár, mint a megszokott módszerek. Szigeteléstechnikánk fajtái: A poliuretán szigetelőhab (PUR hab) melynek felvitele nem igényel hosszas előkészületeket, szinte bármilyen felületen megtapad. Száradási ideje csupán néhány perc. Az anyag könnyen formázható, önmagában színezhető, vagy vakolható, újra festhető. Ellenáll a vegyi anyagoknak, nem lép velük kémiai reakcióba, és rendkívül jó tűzálló. A poliurea egy tökéletes bevonat, burkolat és hézagtömítő technológia. Leggyakrabban vízzáró bevonatként, korrózióvédelemre valamint kopásálló felületekhez használják. Nagy fizikai ellenálló képessége miatt extrém igénybevételű felületekre is alkalmazható. Tömör műanyag, mely csúszásmentes, tökéletesen vízálló, és vízzáró, ellenáll a legtöbb kémiai anyaggal szemben. Fizikai tulajdonságait megtartja szélsőségesen kiugró hőhatások mellett is. A két komponens keveredését követően pár perc alatt szárad.

Bojler javítása, vízkőtelenítés

Bojler javítása, vízkőtelenítés

Hajdu villanybojler, javítás, vízkőtelenítés garanciával. A hajdu bojler fűtőszálait egy idő után bevonja a vízkő, ezáltal több energiát fogyaszt készüléked. Másfél évente célszerű megejteni a bojler vízkötelenítését, mivel ennyi idő alatt gyűlik össze benne kb fél vödör vízkő. Figyelem ! Másokkal ellentétben mi a bojler vízkőtelenítés alkalmával minden alkalommal kicseréljük a villanybojler fűtőszálát, és a bojler kilyukadását lassító anódot, ezáltal Hajdu bojlered teljesen megújul! A Hajdu bojler vízkőtelenítés ár, az alábbi munkákat és alkatrészek cseréjét tartalmazza: Hajdu bojler leeresztését, és a vízkő kipucolását. Bojler anód cseréjét és anód tőmítés cseréjét. Bojler fűtőszál és a fűtőszál tőmítés cseréjét. Bojler alaplap tömítés cseréjét. A bojler összeszerelését, vízzel való feltöltését.

Festés 0-24

Festés 0-24

Lakások, irodák, üzlethelységek, családi házak, építőipari-szakipari munkálatainak gyors, pontos kivitelezése, 25 éves szakmai tapasztalattal. A munkákat komplett módon, vagy részlegesen, az igény szerinti tevékenységekre is vállaljuk.

Gajdácsi István

Gajdácsi István

Jelszavunk: Problémákat nem, csak megoldásokat ismerünk! Tisztelt leendő Megrendelőnk! A Gajdácsi Építőipari Vállalkozás alapítási éve 1981. Cégünk fő profilja a Szobafestés - Mázolás, Tapétázás, Hőszigetelés és Dryvit.

Gázszerelés

Gázszerelés

Amennyiben gázszerelési munkánkkal kapcsolatban kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot, elérhetőségeink bármelyikén! Minden ami gázzal működik azt megjavítjuk, amíg még javítható állapotban van és biztonságosan működhetnek tovább. Az ön és családja biztonsága a legfontosabb!! Gázszerelő szakembereink állnak szíves rendelkezésére! Gázszerelés és Gázkészülék javítás Budapesten és Környékén.

Gyors duguláselhárítás

Gyors duguláselhárítás

Duguláselhárító Gyorsszolgálat - Eldugult valamelyik fürdőszobai lefolyó? Eldugult a mosogató? Eldugult a csatorna? Belenőtt az udvarban lévő fa gyökere a csatornarendszerbe? Professzionális dugulás elhárításra lenne szüksége, lehetőleg falbontás nélkül?

Lakásszervíz

Lakásszervíz

Vízszereléssel kapcsolatos vízvezeték rendszerek és a szerelvények: csaptelepek, mosdókagyló, kád, wc csésze, wc tartály, zuhanyzó, mosógépek, konyhai mosogató, mosogatógépek, bojlerek, vízóraszerelések, lefolyó rendszerek. Fűtésszereléssel kapcsolatos fűtésvezeték rendszerek és a szerelvények: radiátorok, radiátorszelepek, osztógyűjtők, padlófűtések, falfűtések. Gázkészülékek: tűzhelyek, konvektorok, átfolyós vízmelegítők, kazánok, kombi cirkók, indirekt tárolók. Zárak szerelése és javítása. Továbbá: a gipszkartonszerelés, kőműves és burkoló munkák, lakatos munkák, duguláselhárítás, tetőjavítások, bádogos munkák.

Vízszerelés

Vízszerelés

Vízszerelés, épített zuhany készítése. Vízszerelés, mosógépek, mosogatógépek bekötése. Vízszerelés esetén mi a kisebb hibákat illetve munkákat is szívesen vállaljuk. Vízszerelőre van szüksége? A vízszerelés, a mi dolgunk! Vízszerelő gyorsszolgálat! Szükséges, hogy mielőbb megtörténjék a csőtörések elhárítása? Képzett vízvezetékszerelő szakemberek segítségével tejeskörű kivitelezést,-javítást,-felújítást vállalunk. Kiszállás rövid határidővel,akár 1 órán belül. Hívjon most!

Tuti menü