Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Gyógyszertár Ügyelet képes leírás - Ügyelet - non stop.tlap.hu
részletek »

Gyógyszertár Ügyelet - Ügyelet - non stop.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ugyelet.tlap.hu » Gyógyszertár Ügyelet
Keresés
Találatok száma - 5 db
Győri Gyógyszertár, győri orvosok

Győri Gyógyszertár, győri orvosok

Győri Orvosok: Megtalálja az orvosi rendeléseket, ügyeleteket, egészségügyi honlapokat. A honlapon található adatok tájékoztató jellegűek. A rendelések, nyitvatartások változhatnak időközben, ezért mindenképp először telefonon érdeklődjön a rendelőkben. A honlapról adatokat átvenni csak a lapra való hivatkozással engedélyezett!

Pharma Patika

Pharma Patika

A Pharma Patika Gyógyszertárak fő célkitűzése a gyógyítás, az ember és az egészség szolgálata. Alapvető célunk, hogy a hozzánk forduló betegek és vásárlók a legmagasabb szakmai színvonalon, előzékenyen és gyorsan szolgáljuk ki, illetve kérdéseikre a legpontosabb, személyre szabott válaszokat, javaslatokat tudjuk adni, gondos, költségtakarékos és biztonságos gyógyszerellátásban részesüljenek. A gyógyszertár kialakítása során kényelmes környezet mellett hangsúlyt helyezünk a biztonságos és nívós szakmai munkára, a felkészült szakmai felvilágosításra és tanácsadásra.

Szekszárdi gyógyszertár ügyelet

Szekszárdi gyógyszertár ügyelet

Ügyeleti szolgálatot a város nyolc közforgalmú gyógyszertára hetenkénti váltásban megosztva lát el.Ügyeleti időtartamuk: hét közben (hétfői zárásától szombati nyitásáig) a saját nyitvatartási idején túli időtartam. Hét végén: szombaton 20:00-tól vasárnap reggel 8:00 óráig, vasárnap 19:00-tól hétfő reggeli saját nyitásáig lát el ügyeletet.

Ügyelet

Ügyelet

Honlapunkon megjelentetett adatokkal segítséget kívánunk nyújtani azoknak, akik éjszaka, munkaszüneti vagy ünnepnapon illetve idegen környezetben kerülnek olyan helyzetbe, mely azonnali intézkedést igényel. Fontosnak tartjuk, hogy egyszerűen kezelhető és azonnal eredményt adó adatbázissal segíthessük Önt, bárhonnan és bármilyen technikai hátérrel is keres információt.

Ügyeletes gyógyszertár kereső

Ügyeletes gyógyszertár kereső

Ügyeletes gyógyszertárat keres? Gyógyszerre van szüksége a patikák nyitvatartási idején túl, de elképzelése sincs merre induljon? Segítünk! Az oldalon mindig az aktuális napon gyógyszertári ügyeletet adó patikák listája érhető el megyénkénti és település szerinti bontásban. A megjelenített adatok folyamatos frissítésével naprakész információ adására törekszünk, azonban az aktuális havi ügyeleti lista ritkán bár, de módosulhat.

Tuti menü