Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fogászat képes leírás - Ügyelet - non stop.tlap.hu
részletek »

Fogászat - Ügyelet - non stop.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ugyelet.tlap.hu » Fogászat
Keresés
Találatok száma - 13 db
Budapest Fogorvos

Budapest Fogorvos

A hét minden munkanapján rendelésünk és ügyeletünk folyamatos, reggel 08.00 órától, este 21.00 óráig, szombatonként 09.00 órától 15.00 óráig. A sürgős akut eseteket azonnal ellátjuk, tehát ha fáj, nyugodtan induljon el hozzánk. Fájdalommentesség esetén azonban, az Ön várakozásának elkerülése érdekében javasoljuk az előzetes időpont egyeztetést. Az esetek többségében 2-3 napon belül tudjuk Önt fogadni. Elérhetőségeink a jobb szélső oszlopban találhatóak, gondos kezelésekkel és nagy szeretettel várjuk

DentalAmbulance

DentalAmbulance

Dentalambulance - hétvégi fogászati és szájsebészeti ügyelet Budapesten. Az ügyeleti ellátás idejében előzetesen egyeztetett időpontban nem ügyeleti ellátást is végzünk, így a Sanoral Fogászati Klinika nyitva áll Ön előtt hétvégenként is.

Fogászat a XI. kerületben

Fogászat a XI. kerületben

Modern technológiával felszerelt fogászati rendelő Budapesten, a XI. kerületben. Fogorvosaik több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek, precízen és megbízhatóan végzik a beavatkozásokat. Műgyökér és fogbeültetés terén a legjobbat kínálják pácienseik számára. Titáncsavar implantátumokat ültetnek be, kedvező árakon. A beültetés mindössze 20 percet vesz igénybe, fájdalommentes. Szájsebészet is működik a rendelőben. A Pont32 Dental fogászata fájdalommentes munkát biztosít mindenki számára, kedvező árakon.

Fogászati ügyelet

Fogászati ügyelet

A rendelő nyitva tart hétvégén és ünnepnapokon is, az év minden napján. Magas szintű szakmai tudású orvosaink fogadják a betegeket, modern jól felszerelt rendelőnkben. A fájdalommentességet az erős érzéstelenítők (Ultracain) használata, valamint a tapasztalt fogorvosi csapat garantálja, hogy betegeink még véletlenül se távozzanak rossz élményekkel. A rendelő könnyen megközelíthető Budapest bármely pontjáról, jó parkolási lehetőséggel. Korszerű fogászati beavatkozásoktól a legújabb esztétikai eljárásokig, teljes körű szolgáltatást biztosítunk betegeink részére. Nyugodt környezetben, korszerű és megbízható fogászati technikai háttérrel várjuk pácienseinket..

Fogászati Ügyelet Pécs I Dr. Pálinkás - Dr. Vajta

Fogászati Ügyelet Pécs I Dr. Pálinkás - Dr. Vajta

Fogorvosi ügyelet és szájsebészeti ügyelet Pécsen! Teljeskörű fogorvosi és szájsebészeti szakellátás. Ügyeletes fogorvosunk készséggel áll rendelkezésére az év minden napján. Fogorvos, fogászat és szájsebészet egy helyen az Ön kényelméért. Forduljon hozzánk bizalommal, nálunk Ön az első. Kellemes környezetben, elérhető árakkal várjuk.

Fogorvosi ügyelet IX kerület

Fogorvosi ügyelet IX kerület

A Magyar Orvosi Kamara Fogorvosi Tagozatának vagyok tagja, rendszeres résztvevője a hazai és nemzetközi szakmai továbbképzéseknek. Kiválóan beszélek magyar, angol, német, szerb és horvát nyelven.

Fogpótlások titánium implantációval

Fogpótlások titánium implantációval

A foghiányok pótlására ma már számos megoldás létezik a probléma okához, pénztárcánkhoz és további tényezőkhoz igazodva. A fogászati implantológia számos alternatívát kínál bizonyos fogak vagy akár az egész fogsor pótlására. Implantátumok, fogpótlások, koronák csak minőségi svájci, német, japán anyagok felhasználásával, hogy az eredmény valóban hosszútávú lehessen a RelaxDent Fogászati Rendelőben. Nézzen szét a fogászat honlapján, tájékozódjon áraikról, kezelési típusaikról és kérjen iőpontot, hogy minél előbb orvosolhassák problémáját.

Fogtechnika Budapest XI. kerületében

Fogtechnika Budapest XI. kerületében

Fogtechnikus Budapest központjában Üdvözlöm Önöket! Mauks Péter vagyok, okleveles fogtechnikus, a Mauks Dental Fogtechnika Budapest alapítója. Kérem, tekintsék meg honlapunk további részleteit, fogtechnikai szolgáltatásainkat, referenciáinkat! Bármilyen további felmerülő kérdés esetén készséggel állunk rendelkezésükre. Hívjon Most az időpontegyeztetéssel kapcsolatban!

Jókai Dental fogászat

Jókai Dental fogászat

A Jókai Dental fogászat a város szívében várja kedves pácienseit. Magasan képzett fogorvosaink a kiemelkedő munkáikkal teljes fogászati ellátást, fájdalommentes kezelést biztosítanak az Ön számára. Mindezt kedvező árakkal és garantált minőséggel. Minden korosztály fogorvosi problémájára több lehetőséget kínálunk. Ingyenes tanácsadást és kezelési tervet, árajánlatot kap a megbeszéltek alapján. Szájsebészet: magasan kiemelkedő orvosunk érzéstelenítéssel, garantáltan fájdalommentes szájsebészeti műtétet végez.

Hirdetés
Nonstop Fogászat

Nonstop Fogászat

Fogászati ügyelet és általános fogászat Budapesten a Király utcában. Fogászat 0-24 óráig. Sürgősségi fogászati bavatkozások. Nonstop fogászati ügyelet Budapesten. A fogorvosi rendelés 0-24 óráig tart az év minden napján, hétvégén és ünnepnapokon egyaránt.

S.O.S Fogászat

S.O.S Fogászat

A Dr. Redouane Nariman és ifj. Dr. Kettinger Tibor által alapított S.O.S. Dent Nonstop Fogászat éjjel-nappali rendelési idejével 18 éve biztosítja a fogorvosi ellátást - szombaton, vasárnap és ünnepnapokon egyaránt.

Vital-Lux-Dental Fogtechnika

Vital-Lux-Dental Fogtechnika

Minden ami fogtechnika! Családi vállalkozásunk várja szeretettel! Laboratóriumunk Kispest kertvárosában található immár 20 esztendeje. Családias környezetben mi öten látjuk el a fogtechnikai labor teendőit. Minden egyes esetet együtt oldunk meg, mert szerintünk csak így lehet 100%-os munkát kiadni a laborból.

Zuglói Fogászat és Implantációs Központ

Zuglói Fogászat és Implantációs Központ

Professzionális fogászati szolgáltatások a Zuglói Fogászat ajánlásával. Fogorvosaik egytől egyik tapasztalt szakemberek, akik több éve vannak jelen a szakmában, magas rangú végzettséggel rendelkeznek. Szájsebészeti beavatkozásokat, implantációt és hagyományos, illetve láthatatlan fogszabályozást is végeznek fogászatukon. Szolgáltatásaikat alacsony árakon végzik, maximális odafigyeléssel, igyekeznek fájdalommentesen végezni a beavatkozásokat. A fogászat a XIV. kerületben található, kényelmesen megközelíthető helyen.

Tuti menü