Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Duguláselhárítás képes leírás - Ügyelet - non stop.tlap.hu
részletek »

Duguláselhárítás - Ügyelet - non stop.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ugyelet.tlap.hu » Duguláselhárítás
Keresés
Találatok száma - 21 db
0-24 Duguláselhárítás

0-24 Duguláselhárítás

Duguláselhárítás Budapesten és környékén, gyors kiszállással, kedvező árakkal. Munkáinkat jó minőségben és korrekt árakon vállaljuk! Budapesten összes kerületben, valamint Pest megyében is vállalunk duguláselhárítást és csatornatisztítást. Hívjon bizalommal! Dugulással kapcsolatos problémák biztos, szakszerű, precíz és higiénikus megoldása érdekében érdemes szakemberhez fordulni!

Csatorna és lefolyó szerviz

Csatorna és lefolyó szerviz

Kedves Látogató engedje meg, hogy bemutassuk vállalkozásunkat. Vállalkozásunk, már két évtizede foglalkozik épületgépészettel, vízvezeték szereléssel, duguláselhárítással, Pest megye és Budapest teljes területén. Oldalunkon rengeteg hasznos tanácsot talál a Lefolyótisztítás otthon és a Hasznos cikkek menüpontban. Megrendeléseinket, gyorsan, precízen, garanciával végzünk el. Bontás és rombolás nélkül dolgozunk. A legkorszerűbb gépeket és eszközöket alkalmazunk, a megbeszélt időben érkezünk, garanciát vállalunk az elvégzett munkára.

Csőtörés elhárítás

Csőtörés elhárítás

Csőtörés bemérés, valamint nyomvonal keresés meghatározás. Csőtörés vizsgálat és vizszerelés Budapest és Pest megye. Csőtörés elhárítás, hibakeresés-hibaelhárítás szakképzett kollegákkal. Pontos adminisztrációval segítjük Önt a Biztosítóknál előforduló ügyintézésben. Megbízható és igényes vizszerelőkkel dolgozunk, Garanciát vállalunk minden szerelésünkre. Nem hagyjuk cserben, nálunk az ünnep napok és az éjszaka sem akadály.

Dugó Dani duguláselhárítás

Dugó Dani duguláselhárítás

Ország László és Bognár Ferenc - duguláselhárító mesteremberek! Szolgáltatásaink: duguláselhárítás Wc.-ben, konyhában, fürdőben, gerinclefolyóban, csapadék elfolyóban, aknák tisztítása. Modern gépekkel dolgozunk, a kor szellemének megfelelően, spirálos és magas nyomású vízzel. Munkánkat 25-26 éve végezzük, ügyelve arra, hogy minden elvárásnak megfeleljünk. Megoldunk minden duguláselhárítás munkát, legyen az szennyvíz gerincvezeték vagy pedig esővíz lefolyó rendszer. Gépeink korszerű berendezések, melyeknek nemigen van ellenfele a lerakodásokkal szemben. Átalánydíjas duguláselhárítás munkálatokat is vállalunk, előzetes megbeszélés alapján. Ezek lehetnek havi díjak, negyedéves díjak, és éves díjak. Azért tudunk vállalni komoly garanciát a munkánkra, mert precízen és lelkiismeretesen próbáljuk megoldani a duguláselhárítási munkálatokat. Ezért adunk 3 hónap garanciát!

Dugulás elhárítása

Dugulás elhárítása

Duguláselhárítás, Lefolyótisztítás lakosság és közület részére 20 éves tapasztalattal. WC-k, mosogatók, mosdók, kádak, fürdőszobai összefolyók, csatornák, strangok, egyéb lefolyók tisztítása. Tisztán, gyorsan, szakszerűen, okozott károk nélkül. Duguláselhárítás expressz gyorsszolgálat.

Duguláselhárítás

Duguláselhárítás

Eldugult valamelyik fürdőszobai lefolyó? Eldugult a mosogató? Eldugult a csatorna? Azonnali hibaelhárítás non-stop kiszállással. Hívjon bizalommal, minden problémát megoldunk. Ha dugulása csőtörése, csapcsöpögése van, akkor jó helyen jár. Állunk rendelkezésére a nap 24 órájában hogy szakembereink megoldják az Ön problémáját. Dugulás elhárítás bontás nélkül, modern precíz gépekkel. Ha dugulása, csőtörése van nincs más dolga minthogy hívjon bizalommal. Kedvező árak, szakszerű munka.

Duguláselhárítás - duguláselhárító mester Budapest

Duguláselhárítás - duguláselhárító mester Budapest

Duguláselhárító mester segít a bajban. Budapest kerületeiben vállaljuk az eldugult szennyvíz csatornák tisztítását, gyökértelenítését. Dugulás kialakulhat épületen kívül és lakáson belüli lefolyóvezetékeinkben. Mindkét esetre megfelelő gépparkkal és rutinos duguláselhárító szakemberek segítségével érkezünk a helyszínre. Az év minden napján, a nap 24 órájában, gyors, és ingyenes kiszállással várjuk a telefonhívását. Az ön érdekében előre megbeszélt kedvező áron dolgozunk. A lakossági megrendelőink mellett vállaljuk társasházak, intézmények, vendéglátó helységek, csatorna vezeték és szennyvíz aknák tisztítását. Látogasson el honlapunkra ahol rengeteg házi praktikát talál.

Duguláselhárítás 0-24

Duguláselhárítás 0-24

Ha eldugult a lefolyó, a csatorna, a mosogató, a mosdó, a kád, a zuhanyzó, a wc, a padlóösszefolyó, forduljon hozzánk bizalommal gyors segítségért. Duguláselhárító gyorsszolgálatunk éjjel-nappal vállal teljes körˆ dugulás elhárítást, csatorna tisztítást, lefolyó tisztítást, kamerázással, falbontás nélkül.

Duguláselhárítás 24 órában

Duguláselhárítás 24 órában

Az Ön otthonában vagy munkahelyén eldugult a lefolyó a WC, a mosdó, esetleg nem folyik le a víz a fürdőkádban? Forduljon hozzánk bizalommal! Duguláselhárítás Budapest és környékén (duguláselhárítás Pest megyében, duguláselhárítás Fejér megyében, duguláselhárítás Nógrád megyében) azonnali kiszállással! Duguláselhárítás hétvégén és ünnepnapokon is! Csúcs kategóriás duguláselhárító gépeinkkel az önök kényelmére törekszünk. Nem csak a dugulást szüntetjük meg, felderítjük a visszatérő dugulások okát is!

Hirdetés
Duguláselhárítás azonnal

Duguláselhárítás azonnal

Duguláselhárítás Budapesten és környékén, gyors kiszállással, kedvező árakkal. WC.-k, mosdók, fürdőszobák és zuhanyzók dugulásának elhárítása, mosogató lefolyó rendszerek, tisztítása. Ingyenes kiszállás Budapeseten és környékén. Éjjel-nappal a hét bármely napján hívató duguláselhárítás szolgáltatásunk

Duguláselhárítás Budapest

Duguláselhárítás Budapest

Bajban van, dugulása van a fürdőszobában vagy a mellék helységében? Budapest és 60km környékén 1 órán belül kiszállási díj nélkül végezzük el a duguláselhárítást. 30 napos írásos garanciát adunk munkánk elvégzését követően. Akár hétvégén is megszüntetjük dugulását. Hívjon minket és mi megyünk és segítünk megszüntetni a bajt. A dugulások megszüntetését bontás nélkül végezzük el ami azt jelenti, hogy az Önnek plusz munkája már nem lesz.

Duguláselhárítás Budapesten

Duguláselhárítás Budapesten

Non-stop ügyfélszolgálat. A beltéri dugulások specialistája. Szolgáltatásaink: - Beltéri lefolyórendszerek tisztítása és időszakos karbantartása. - Kültéri csatorna hálózatok tisztítása és időszakos karbantartása. - Esővíz elvezető rendszerek duguláselhárítása. - Fertőtlenítés és szagtalanítás a duguláselhárítás után. - Hibamegállapítások és szakvélemények kiállítása. Duguláselhárítás Budapest ? 1 órán belül ? I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. kerületben. Fontos: Ha már eldugult a vezeték, akkor kár halogatni a megoldást, mert a napok-hetek elteltével a probléma csak egyre nagyobb lesz, így a dugulás elhárítása is költség igényesebb lehet ! Ne kínlódjon feleslegesen lefolyórendszere tisztításával, hívjon minket. Dugulás elhárító gyors szerviz Budapest. A duguláselhárítással kapcsolatos költségeket, minden esetben előre közlöm. Így a munka végeztével semmilyen meglepetés nem érheti Önt. Garanciát vállalok az elvégzett munkára.

Duguláselhárítás korszerű gépekkel

Duguláselhárítás korszerű gépekkel

Duguláselhárítás, csatornavizsgálat és csőtörés elhárítás éttermeknek, közületeknek, és mindenkinek, akinek szüksége van rá hétvégén és ünnepnapokon is. A mosdó, lefolyó, wc eldugulása nagy problémát okozhat egy háztartásban, hiszen a tisztálkodás, a főzés és étkezés utáni edénytisztítás elengedhetetlen része mindennapjainknak, ezek felfüggesztése csak ideig-óráig lehetséges. Duguláselhárító szolgáltatásunk ezeket a problémákat szünteti meg korszerű gépek segítségével, falbontás nélkül. Amennyiben Ön is szeretne gyors és tiszta duguláselhárítási szolgáltatást, állunk rendelkezésére Budapest egész területén és vonzáskörzetében ingyenes kiszállással.

Duguláselhárítás mesterfokon

Duguláselhárítás mesterfokon

Hétvégén és ünnepnapokon is dolgozom. Igény szerint általában két órán belül vállalok duguláselhárítást, a késés kizárt! Büszke vagyok rá, hogy a megbeszélt időt gondosan betartom. Duguláselhárítást minden esetben úgy végzem, mintha a probléma a saját otthonomban lenne. Mivel környezetem tisztaságára igényes vagyok, duguláselhárítás elvégzése során igyekszem a lehető legkevesebb szennyeződést okozni, utána rendet csinálok, hogy ezzel ne legyen sok problémája a házigazdának.

Duguláselhárítás, kamerás csővizsgálat akár 2 órán belül

Duguláselhárítás, kamerás csővizsgálat akár 2 órán belül

Duguláselhárítás, kamerás csővizsgálat Budapesten és környékén akár két órán belül a lakosság, a társasházak és lakásszövetkezetek részére is. Zuhanytálcák, mosdók, mosogatók, kint elhelyezkedő szennyvízaknák spirálos és nagynyomású gépi duguláselhárítása. WC cseréje, wc javítása, csaptelepek cseréje és javítása, falon belüli csőtörés diagnosztikája, vízóra csere, gázkészülékek javítása és tisztítása. 1986 óta dolgozom az épületgépész szakmában, 1998-tól egyéni vállalkozóként kezdtem dolgozni főként társasházak, lakásszövetkezetek, és a lakosság körében.

Kamerás csatornavizsgálat Magyar Endre

Kamerás csatornavizsgálat Magyar Endre

Magyar Endre duguláselhárító szakember, több éves szakmai tapasztalattal rendelkezik. Számára nincs lehetetlen, legyen szó akár milyen makacs dugulásról, modern eszközei segítségével felderíti a dugulás helyét, megszünteti a dugulást, és annak esetleges újbóli kialakulását. Kamerás csatornavizsgálat: különböző méretű kamerafejjel, 10-15 méter berudaló szárral rendelkeznek. Szíves felvételekkel igazoljuk a vizsgálati eredményeket, amit jegyzőkönyvvel alátámasztunk. Rendelkezik még önjáró kamerával mely lejtési szögmérésre is alkalmas.

Magyar Endre a duguláselhárító szakember Budapesten

Magyar Endre a duguláselhárító szakember Budapesten

Duguláselhárítást bízza Duguláselhárító szakemberre! Budapesten, Pest megyében hétvégén és ünnepnapokon is garanciával, kiszállási díj nélkül. Szolgáltatások: Duguláselhárítás, Csatornatisztítás, Kamerás csatornavizsgálat, csatornakamerázás, kút kamerázás, Csatornaszag felderítés, Pincei vizek eltávolítása, víz szivattyúzás, Gyökérvágás, Nyomvonalkeresés, nyomvonal meghatározás, Csővezetékek és kábelek felkutatása, Fertőtlenítés és szagmentesítés, Betonfúrás, Vasbetonfúrás. Megfizethető, versenyképes árakkal dolgozunk, amit folyamatos akciókkal fűszerezünk!

Tuti menü