Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Autómentés képes leírás - Ügyelet - non stop.tlap.hu
részletek »

Autómentés - Ügyelet - non stop.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ugyelet.tlap.hu » Autómentés
Keresés
Találatok száma - 13 db
Autó segélyszolgálat Budapest

Autó segélyszolgálat Budapest

Autómentés Budapesten: ezt az oldalt jól jegyezd meg, mert bármikor szükséged lehet egy technikai autómentőre! Nem hiszed? Mit csinálsz, amikor rájössz, hogy bezártad a slusszkulcsod az autóba, vagy hiába indítod, meg se moccan a motor? És ha a puszta közepén lemerült az aksid? Vagy sietnél a gyerek úszóversenyére, de a kormányzár leszerelhetetlenné vált? Ne ess kétségbe, és ne törd be a szélvédőt, inkább hívd a technikai autómentőt! Budapest bármely részén is legyél, az autómentő legfeljebb egy órán belül ott lesz, és megoldja a problémád. Autómentés, technikai gyorsszerviz már Pest megyén kívül is, 0-24-ben.

Autómentés - Autószállítás

Autómentés - Autószállítás

Autómentő vállalkozásunk közel húsz éve működik, célunk, hogy biztonságosan precízen eljuttassuk az Ön nem működő járművét az Ön által megjelölt helyszínre. A nap bármely szakában segítségére tudunk lenni, még ünnepnapokon is! Autómentő eszközeink korszerűek, a nap minden percében indulásra készen állnak. Vállalunk külföldről való autómentést is, mindegy, hogy milyen okból vált közlekedés képtelenné az Ön járműve. Célunk, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek a szállítás pontosságával és precízségével, ezért megfizethetően és gyorsan végezzük az autómentést. Minden autómentő kollégánk szakképzett és hatalmas gyakorlattal és tapasztalattal rendelkezik autószállítás terén.

Autómentés 0-24 | Rétfalvi Autómentő

Autómentés 0-24 | Rétfalvi Autómentő

Cégünk az Autómentő Rétfalvi Veszprémi székhelyű vállalkozás. Személy szerint Rétfalvi Károly autószerelő, autóversenyző 1982 óta foglalkozik autómentéssel, autószállítással és segélyszolgálattal. Vállalkozásunk létrehozását elsősorban az motiválta, hogy az akkori állami autószerviz (AFIT) autómentőjét munkaidőben is nehéz volt mozgósítani, munkaidő után, hétvégén, ünnepnapokon pedig egyszerűen lehetetlen. Ezért vállalkozásunkat ezzel a szlogennel indítottuk, és immár 30 éve, a mai napig eszerint dolgozunk: RÉTFALVI AUTÓMENTŐ ÉJJEL-NAPPAL, MUNKASZÜNETI NAPOKON IS! Szolgáltatásaink: autómentő, autómentés, hajószállítás, autószállítás, motorszállítás, gépszállítás, targoncaszállítás, traktorszállítás, segélyszolgálat

Autómentés, Kamion mentés

Autómentés, Kamion mentés

Az alábbi tevékenységeinkkel non- stop elérhetőséggel állunk rendelkezésére: Autóbérlés, karosszériajavítás, autójavítás, autószerviz, hajószállítás, gumiszerelés és javítás, kamionmentés, autógumi gépszállítás, autókölcsönzés, gépjármű kárrendezés.

Autómentő

Autómentő

Gépjármű segélyszolgálat Budapesten, országúti segélyszolgálat baleset és műszaki meghibásodás esetén vidéken és külföldön. Segélyszolgálat Európa bármely országában és Magyarországon. Csereautó szállítása együttműködésben Asisstance szolgáltatókkal és autókölcsönzőkkel. A szállítások alkalmával minden esetben adatlapot töltünk ki, mely tartalmazza a szállítandó autó rendszámát, típusát, a felvétel és leadás helyét, idejét, az esetleges sérüléseket és a tartozékok listáját is. A szállítandó gépkocsit kisérő személyek az autószállító trélereink fülkéjében kultúrált, tiszta, biztonságos helyen utazhatnak, akár hosszab úton, amikor Európa bármely országából teljesítjük a szállítási feladatot. Járműszállítási szolgáltatásainkat a nap 24 órájában, és az év minden napján igénybe vehetik.

Autónyitás

Autónyitás

Autónyitás Budapest területén azonnali és Díjtalan kiszállással. Autónyitás Budapest egész területén, roncsolás mentesen éjjel-nappal ! Szakembereink roncsolás mentesen nyitják ki a legtöbb autótípust Budapest területén. Autónyitás gyorsszolgálatunk az év 365 napján, éjjel-nappal, napi 24 órában NON-STOP.

Autónyitás, Autózár nyitás

Autónyitás, Autózár nyitás

Helyszíni munkavégzés, bárhol a város területén. Autónyitás roncsolás nélkül! Roncsolásmentes autónyitás Rongálás nélkül nyitjuk ki gépkocsija ajtaját a következő esetekben: Kulcsa elveszett; kulcsát ellopták; A kulcs beletörött a zárba; A zár meghibásodott; Vagy ha Ön egyszerűen csak kizáródott autójából. Anélkül nyitjuk ki a gépkocsit, hogy ajtajának szerkezetét bármi maradandó sérülés érné, vagyis nem törjük be az üveget, nem lesz a zár felfeszítve. A bejutásnak nem marad látható nyoma az autón.

Autószállítás, autómentés

Autószállítás, autómentés

Autómentés, Autószállítás, Autómentés Budapest, Fuvarszervezés a nap 24 órájában. Szeretnénk autómentés/autószállítás szolgáltatásainkat szíves figyelmébe ajánlani. Kárász Trans Kft. megalakulása óta, az autómentés a nemzetközi és belföldi szállítmányozás területén, a megbízhatóságának és precizitásának köszönhetően, dinamikus fejlődésnek indult. Mára már fix megrendelői körrel rendelkezünk, akik megelégedésükre hivatkozva folyamatos munkát biztosítanak cégünknek. Nálunk lehetőség nyílik szolgáltatásaink rendszeres megrendelésére. Budapesten 15-60 percen belül tud kiállni az autómentő, szállító munkára.

Autózár nyitás

Autózár nyitás

Autónyitás roncsolásmentesen éjjel-nappal. Tapasztalt kollégáink a segítségére sietnek akkor is, ha autója kulcsát a gépkocsiba zárta. Autónyitás a nap bármely szakában. Roncsolás mentes gépkocsinyitás! Becsukta a kulcsot? Elhagyta? Nem találja? Segítünk! Az év minden napján 0-24-óráig állunk megrendelőink rendelkezésére.

Hirdetés
Bánfai Autómentés

Bánfai Autómentés

Balesetes, karambolos, sérült gépkocsi szállítás és mentés azonnal! Budapest területén a hívástól számított 30-45 percen belül, az ország egész területén a megrendeléstől számítva a legrövedebb időn belül.

Kérj te is motormentést!

Kérj te is motormentést!

Motormentés kéréséhez nézd át a Moto24.hu -t. Elromlott valami? Azonnal segítség kell? A motor mentés általában egy motor tréler használatával történik. Ez a legbiztonságosabb módja a szállításnak. A motorkerékpár mentés igényelhető emailben vagy mobiltelefonon is. A legjobb, ha feljegyzed a kapcsolatfelvételi adatokat. Mivel sose tudhatod, hogy mikor lesz valami váratlan és lesz szükséged motormentésre. Tegyél egy látogatást az oldalra és tájékozódj a motorkerékpár mentésről és a motor traileres szállításról.

Lb Autómentés

Lb Autómentés

Non-stop autómentés és helyszíni autósegély. Teljeskörű javítás, vizsgára való felkészítés, vizsgáztatás. Ha a helyszínen nem sikerült gépkocsiját megjavítani, igény szerint partnereink segítségével műhelyünkbe, vagy az Ön szerelőjéhez szállítatjuk autóját további javításra az Ön döntése alapján. Árajánlatért keressen fel minket bármelyik elérhetőségünkön.

Zsiráf autómentő

Zsiráf autómentő

1991 óta foglalkozunk személy- és tehergépjárművek, valamint munkagépekszállításával és mentésével. Azonnali kiszállással, magas színvonalon, nagyon kedvező árakkal állunk megrendelőink rendelkezésére. Autómentés 12 tonnáig, belföldre és külföldre egyaránt, helyszíni gépjárműjavítás és segélyszolgálat a hét minden napján 0- 24 óráig.

Tuti menü